Download Lirik Lagu mp3 Ndx A.k.a – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa

Download Lirik Lagu mp3 Ndx A.k.a – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa

Lirik Lagu mp3 Ndx A.k.a – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa, Lirik Lagu mp3 Ndx A.k.a – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa

Lirik Lagu mp3 Ndx A.k.a – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa
TTM (Tewas Tertimbun Masalalu) merupakan lagu yang pernah dibawakan oleh ndx a.k.a familia sendiri , kemudian membuat versi lagi dengan duet sama Ana Velisa ,dalam pembawaan lagu duet ini memberikan suasana baru yang lebih menarik.

Judul : TTM (tewas tertimbun masalalu)
Pencipta : –
Penyanyi / band : NDX A.K.A Familia & Ana Velisa
Album : –

ndx aka familia

Ndx A.k.a Familia – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa 

 
Kowe tau ning uripku…
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge…
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan…
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan…
Tresnaku ra bakal ilang…
Sayang…

Duh kowe cah ayu isih urip ono ning atiku
Aku raiso lilo lungomu ra bakal tak tompo
Koyo gedening ombak segoro ning laut kae
Pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
Nalikone iseh urip madep manteb bebarengan
Janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
Putih-putih rembulan, padang-padange lintang
Tiada yang lain cintaku untukmu sayang

Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani

Kowe tau ning uripku…
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge…
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan…
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan…
Tresnaku ra bakal ilang…
Sayang…

Saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
Janji jaman semono kowe bakal prasetyo
Aku ra iso lilo, sampeyan medot tresno
Manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo
Loro rasane ati sampeyan ingkar janji
Mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
Mung siji dongaku kowe bali marang awakku
Bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

Aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
Durung sempet tak rabeni janjimu wis tok blenjani

Kowe tau ning uripku…
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge…
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan…
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan…
Tresnaku ra bakal ilang…
Sayang…

Kowe tau ning uripku…
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge…
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan…
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan…
Tresnaku ra bakal ilang…
Sayang…

Kowe tau ning uripku…
Tansah ono ning atiku
Ra bakal luntur sak durunge…
Janur kuning melengkung
Opo kowe ra kelingan…
Mbiyen mlaku bebarengan
Ibarat langit karo rembulan…
Tresnaku ra bakal ilang…
Sayang…

Untuk warna biru merupakan bagian Ana Velisa dan warna item bagian NDX A.K.A
Terima Kasih Atas kunjungan anda di halaman  Lirik Lagu mp3 Ndx A.k.a – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa, Jangan lupa untuk Membookmars Halaman ini jika  Lirik Lagu mp3 Ndx A.k.a – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa berguna untuk anda.

File Download Lirik Lagu mp3 Ndx A.k.a – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa Bisa Di download Disini
Video Download Lirik Lagu mp3 Ndx A.k.a – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa Bisa Di download Disini

Lihat juga chord selanjutnya dari.

Leave a reply "Download Lirik Lagu mp3 Ndx A.k.a – TTM (tewas tertimbun masalalu) Feat Ana Velisa"

Author: 
    author
    No related post!