Download LIRIK LAGU NDX A.K.A-TRESNO RA BAKAL LUNTUR (LYRIK)

13 views
Download LIRIK LAGU NDX A.K.A-TRESNO RA BAKAL LUNTUR (LYRIK)

LIRIK LAGU NDX A.K.A-TRESNO RA BAKAL LUNTUR (LYRIK), LIRIK LAGU NDX A.K.A-TRESNO RA BAKAL LUNTUR (LYRIK)

LIRIK LAGU NDX A.K.A-TRESNO RA BAKAL LUNTUR (LYRIK)

dek, aku tresno banget karo kowe
tapi kok kowe ra gagas aku
tapi tenan dek, tresnoku iki ora bakal luntur
sak lawase dek, sak lawase
kudu piye aku iso ngolehku gedhe tresnamu
tok tarik ulur aku tetap ra mundur
tresno ra bakal luntur
opo kurang roso tresno, sing tak ukir jeroning rogo
kowe kok nyepelekne, malah ndadak nphp
padahal ra kurang-kurang tresnoku mung nggo kowe
wektu bodho lan nyowo kabeh wes tak ikhlaske
kowe ragu-ragu ora nompo awakku
tak ceraki kowe ngadoh gawe loro batinku
yo men aku tetep berjuang kanggo awakmu
mugo wae kowe peka banjur gelem dadi bojoku
sewu dongaku namung kanggo sliramu
mugo biso nompo tresnaku
nanging awakku ra bakal iso
tresno marang wong liyo
kudu piye aku iso ngolehku gedhe tresnamu
tok tarik ulur aku tetap ra mundur, tresno ra bakal luntur
esuk awan bwengi namung biso ngelilakke
sucine tresnaku malah mbok php, kudu kuat atine
wes ora keketung meneh opo sek wes tak wenehku
kasih tulus tresno suci uwes kabeh tok nggo kowe
aku kudu piye lehku ngadepi kowe
nganti aku ra sempet mikir awakku dewe
atimu kok koyo watu sek ra bakal iso lebur
arepo ditetesi udan deres ra bakal mumur
namung sabar lan ikhlas sing biso tak lakoni
mugo wae kowe mbukak ati iso dadi siji
sewu dongaku namung kanggo sliramu, mugo biso nompo tresnaku
nanging awakku ra bakal iso tresno marang wong liyo
kudu piye aku iso ngolehku gedhe tresnamu
tok tarik ulur aku tetap ra mundur, tresno ra bakal luntur
esuk awan bwengi namung biso ngelilakke
sucine tresnaku malah mbok php, kudu kuat atine
dudu maksudku nglarani atimu, durung biso nompo tresnomu
nanging tresnomu sing kanggo aku, saking gdhene neng atimu
aku ngerti tresnomu mung tansah kanggo awakku
nanging arep piye meneh, aku pasrah lan sumeleh
aku mung biso ndungo marang gusti sing kuoso
senajan atimu loro nanging kowe sing prasetyo
kudu piye aku iso ngolehku gedhe tresnamu
tok tarik ulur aku tetap ra mundur, tresno ra bakal luntur
esuk awan bwengi namung biso ngelilakke
sucine tresnaku malah mbok php, kudu kuat atine

Terima Kasih Atas kunjungan anda di halaman  LIRIK LAGU NDX A.K.A-TRESNO RA BAKAL LUNTUR (LYRIK), Jangan lupa untuk Membookmars Halaman ini jika  LIRIK LAGU NDX A.K.A-TRESNO RA BAKAL LUNTUR (LYRIK) berguna untuk anda.

File Download LIRIK LAGU NDX A.K.A-TRESNO RA BAKAL LUNTUR (LYRIK) Bisa Di download Disini
Video Download LIRIK LAGU NDX A.K.A-TRESNO RA BAKAL LUNTUR (LYRIK) Bisa Di download Disini

Lihat juga chord selanjutnya dari.

Leave a reply "Download LIRIK LAGU NDX A.K.A-TRESNO RA BAKAL LUNTUR (LYRIK)"

Author: 
    author
    No related post!